V&L - Service Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969718-4837 är organisationsnummer för verksamheten V&L - Service Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som V&L - Service Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Orust som är den kommunen som V&L - Service Handelsbolag finns i.

V&L - Service Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-04-24 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för V&L - Service Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

V&L - Service Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Orust som också är .

Firmatecknare för V&L - Service Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -bolagsmannen

Vill ni komma i kontakt med V&L - Service Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2757147 eller genom brev på följande adress:
Ö. Ängö 210, 472 97, Varekil

Bolaget ska bedriva tvättning och polering av båtar, städning, yttre och inre målning av hus, renovering och underhåll av fönster samt trädgårdsarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med V&L - Service Handelsbolag och det är Krikstanavicius, Virginijus som är född 1964 och har titeln Bolagsman,