Stora & Lilla C Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969711-3893 är organisationsnummer för företaget Stora & Lilla C Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stora & Lilla C Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Orust som är den kommunen som Stora & Lilla C Handelsbolag finns i.

Stora & Lilla C Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-06-15 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stora & Lilla C Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Stora & Lilla C Handelsbolag är och det finns flera bolag i Orust som också är .

Firmatecknare för Stora & Lilla C Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Stora & Lilla C Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0703-365299 eller genom brev på följande adress:
HALS 648, 472 94, Svanesund

Import och försäljning av assesoarer.

Det finns olika personer som har en koppling med Stora & Lilla C Handelsbolag och det är Sjöberg, Hulda Margaretha Caroline som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Wagner, Harriet Anna Camilla J som är född 1967 och har titeln Bolagsman,