Live Sound Productions Sverige Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Orust finns det ett Handelsbolag som heter Live Sound Productions Sverige Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Live Sound Productions Sverige Handelsbolag i Västra Götalands län. Orust är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Live Sound Productions Sverige Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-10-14 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2004-10-12 så har Live Sound Productions Sverige Handelsbolag varit registrerat och sedan 2004-10-14 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Live Sound Productions Sverige Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Orust.

Vill man komma i kontakt med Live Sound Productions Sverige Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Landsv. 44, 474 95, Hälleviksstrand. Vi ni istället prata med Live Sound Productions Sverige Handelsbolag så kan ni göra det på .

Uthyrning av evenemangsutrustning, Handhavande av evenemangsutrustning, Artistförmedling

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Olsson, Martin Christian som är född 1985 och har titeln Bolagsman, Wessberg, John Daniel som är född 1984 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Live Sound Productions Sverige Handelsbolag har 969705-0608 som sitt organisationsnummer.