Eklidens Alf & Dag Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

958500-4436 är organisationsnummer för verksamheten Eklidens Alf & Dag Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eklidens Alf & Dag Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Orust som är den kommunen som Eklidens Alf & Dag Handelsbolag finns i.

Eklidens Alf & Dag Handelsbolag har varit registrerat sedan och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Eklidens Alf & Dag Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Eklidens Alf & Dag Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Orust som också är .

Firmatecknare för Eklidens Alf & Dag Handelsbolag är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med Eklidens Alf & Dag Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0304-30368 eller genom brev på följande adress:
Tyfta 537, 473 98, Henån

Motorverkstad

Det finns olika personer som har en koppling med Eklidens Alf & Dag Handelsbolag och det är Ekliden, Alf Gilbert som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Ekliden, Dag Johnny som är född 1947 och har titeln Bolagsman,