Miljökonsult och Teknik i Fyrstad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Försäljning, tillverkning, reparation, import, export, produkt-och tjänsteförmedling av container och övriga produkter inom avfallskedjan

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Miljökonsult och Teknik i Fyrstad Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Orust så är Miljökonsult och Teknik i Fyrstad Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Orust arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Orust och i Västra Götalands län. Redan 1993-04-23 så skapades Miljökonsult och Teknik i Fyrstad Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Miljökonsult och Teknik i Fyrstad Handelsbolag har haft det sedan 1997-01-01.

Miljökonsult och Teknik i Fyrstad Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

916850-5726 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Orust.

Just nu är Miljökonsult och Teknik i Fyrstad Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Miljökonsult och Teknik i Fyrstad Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0522-21685 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Miljökonsult och Teknik i Fyrstad Handelsbolag är Johansson, Christer Klas-Göran som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Johansson, Claes Anders Christian som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .