LUNNESLÄTTS VÄVSTUGA HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

LUNNESLÄTTS VÄVSTUGA HANDELSBOLAG är ett företag som finns i Orust. I LUNNESLÄTTS VÄVSTUGA HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Ingrid Margareta som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Berntsson, Elsa Birgitta som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med LUNNESLÄTTS VÄVSTUGA HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LUNNESLÄTTS VÄVSTUGA HANDELSBOLAG på telefon 0304-22454.

Tillverkning av vävnader och textilier samt handel med garner och vävmaterial

Idag är LUNNESLÄTTS VÄVSTUGA HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

LUNNESLÄTTS VÄVSTUGA HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Orust arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LUNNESLÄTTS VÄVSTUGA HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-20 och LUNNESLÄTTS VÄVSTUGA HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LUNNESLÄTTS VÄVSTUGA HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

LUNNESLÄTTS VÄVSTUGA HANDELSBOLAG har 916564-3280 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.