P & A PERNEVI HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Orust och P & A PERNEVI HANDELSBOLAG är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och P & A PERNEVI HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för P & A PERNEVI HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

P & A PERNEVI HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1983-04-27. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Orust där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som P & A PERNEVI HANDELSBOLAG ska trivas.

P & A PERNEVI HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25. I Orust så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Medicin, hälso & sjukvård inkl alkoholistvård. ut- hyrning, handel & import: apparatur, kemiska sub- stanser, läkemedel, skönhetsmedel. medic-tekn råd- givning + utveckl. (prototypframtagning *forts*

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P & A PERNEVI HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25.

Idag är P & A PERNEVI HANDELSBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Orust.

Vill man komma i kontakt med P & A PERNEVI HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-3437862.

Firman tecknas av Klas Peter Pernevi..

De som är på något sätt har med P & A PERNEVI HANDELSBOLAG är Pernevi, Alice Kristina som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Pernevi, Klas Peter som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

P & A PERNEVI HANDELSBOLAG har 916559-6934 som sitt organisationsnummer.