STILLINGSÖNS HANDEL STIG & SIW ANDERSSON HANDELSBOLAG (Ica Nära)

Västra Götalands län

Information

Lanthandel

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för STILLINGSÖNS HANDEL STIG & SIW ANDERSSON HANDELSBOLAG (Ica Nära) vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Orust så är STILLINGSÖNS HANDEL STIG & SIW ANDERSSON HANDELSBOLAG (Ica Nära) ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Orust arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Orust och i Västra Götalands län. Redan 1974-07-01 så skapades STILLINGSÖNS HANDEL STIG & SIW ANDERSSON HANDELSBOLAG (Ica Nära) och företaget är har F-skattsedel STILLINGSÖNS HANDEL STIG & SIW ANDERSSON HANDELSBOLAG (Ica Nära) har haft det sedan 1998-01-01.

STILLINGSÖNS HANDEL STIG & SIW ANDERSSON HANDELSBOLAG (Ica Nära) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

916556-1516 är organisationsnummret för företaget som finns i Orust.

Just nu är STILLINGSÖNS HANDEL STIG & SIW ANDERSSON HANDELSBOLAG (Ica Nära) och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med STILLINGSÖNS HANDEL STIG & SIW ANDERSSON HANDELSBOLAG (Ica Nära) så går det att nå dem via telefon på 0304-43001 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom STILLINGSÖNS HANDEL STIG & SIW ANDERSSON HANDELSBOLAG (Ica Nära) är Andersson, Christina Wiola som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Andersson, Rolf Stig Anders som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Andersson, Siv Anette Viola som är född 1939 och har titeln Bolagsman, .