HANDELSBOLAGET HUGO SAMUELSSON OCH SON

Västra Götalands län

Information

916554-8018 är organisationsnummer för företaget HANDELSBOLAGET HUGO SAMUELSSON OCH SON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HANDELSBOLAGET HUGO SAMUELSSON OCH SON är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Orust som är den kommunen som HANDELSBOLAGET HUGO SAMUELSSON OCH SON finns i.

HANDELSBOLAGET HUGO SAMUELSSON OCH SON har varit registrerat sedan 1980-07-02 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HANDELSBOLAGET HUGO SAMUELSSON OCH SON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

HANDELSBOLAGET HUGO SAMUELSSON OCH SON är och det finns flera bolag i Orust som också är .

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET HUGO SAMUELSSON OCH SON är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med HANDELSBOLAGET HUGO SAMUELSSON OCH SON så kan ni göra det på telefon genom 0304-50870 eller genom brev på följande adress:
Ström 515, 473 93, Henån

Uthyrning och försäljning av båtar m m

Det finns olika personer som har en koppling med HANDELSBOLAGET HUGO SAMUELSSON OCH SON och det är SNICKERIET I STRÖM Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Samuelsson, Claes Erik som är född 1960 och har titeln Bolagsman,