Ingemar's Entreprenad

Västra Götalands län

Information

Ingemar's Entreprenad hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Orust som är den kommunen där Ingemar's Entreprenad finns. I Orust så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Ingemar's Entreprenad tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ingemar's Entreprenad har haft sedan 2006-03-09. Ingemar's Entreprenad har funnits sedan och 2006-03-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ingemar's Entreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Orust arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Ingemar's Entreprenad har idag 860626-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ingemar's Entreprenad

Markarbeten.

I Ingemar's Entreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Kurt Ingemar som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma, .