Österängen Gårdsbutik

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Orust och Österängen Gårdsbutik är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Österängen Gårdsbutik är ett av dem. Statusen för Österängen Gårdsbutik är att Bolaget är aktivt.

Österängen Gårdsbutik är ett Enskild firma och skapades 2005-03-31. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Orust där bolaget finns i jobbar för att bolag som Österängen Gårdsbutik ska trivas.

Österängen Gårdsbutik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-03. I Orust så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med gårdsprodukter såsom grönsaker, rotfrukter och ägg.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Österängen Gårdsbutik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06.

Idag är Österängen Gårdsbutik och det finns flera bolag som är det idag i Orust.

Vill man komma i kontakt med Österängen Gårdsbutik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-10880.

.

De som är på något sätt har med Österängen Gårdsbutik är Eithun Rönning, Sofia Kristina som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Österängen Gårdsbutik har 751126-XXXX som sitt organisationsnummer.