Kanoon Productions

Västra Götalands län

Information

I Orust finns det ett Enskild firma som heter Kanoon Productions. Det finns flera verksamheter som liknar Kanoon Productions i Västra Götalands län. Orust är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kanoon Productions är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-09-11 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2008-08-28 så har Kanoon Productions varit registrerat och sedan 2008-09-11 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kanoon Productions och det finns fler verksamheter som är det i Orust.

Vill man komma i kontakt med Kanoon Productions så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kanoon Productions så kan ni göra det på 0304-50036.

Uthyrning, försäljning och installation av ljud, ljusutrustning samt annan svagströmsutrustning såsom larm, tele, data, hemelektronik. Förmedling av nöje såsom dicjockeys, trubadurer, dansband, coverband, artister. Även konsultering gällande förslag på underhållning samt utrustning till nöjesevenemang, konferens, mässor.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hartelius, Karl Mattias som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kanoon Productions har 750618-XXXX som sitt organisationsnummer.