Mölneby Maskin

Västra Götalands län

Information

Mölneby Maskin hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Orust som är den kommunen där Mölneby Maskin finns. I Orust så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Mölneby Maskin tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Mölneby Maskin har haft sedan 2006-06-03. Mölneby Maskin har funnits sedan och 2006-06-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Mölneby Maskin så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-3223226.

Orust arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Mölneby Maskin har idag 711228-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mölneby Maskin

Däckverkstad. Verkstad för fordon, entreprenadmaskiner och jordbruksmaskiner. Åkeri och entreprenadverksamhet. Konsulttjänster företrädesvis inom IT och fordonsprovning.

I Mölneby Maskin så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forslund, Christian som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .