Thure Anderssons Snickeri Efterträdare

Västra Götalands län

Information

Thure Anderssons Snickeri Efterträdare är ett företag som finns i Orust. I Thure Anderssons Snickeri Efterträdare finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Mats Olof som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Thure Anderssons Snickeri Efterträdare så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Thure Anderssons Snickeri Efterträdare på telefon 0304-30080.

Tillverkning och försäljning av byggnads- och inredningssnickerier.

Idag är Thure Anderssons Snickeri Efterträdare av bolagstypen Enskild firma.

Thure Anderssons Snickeri Efterträdare är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Orust arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Thure Anderssons Snickeri Efterträdare innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-18 och Thure Anderssons Snickeri Efterträdare är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Thure Anderssons Snickeri Efterträdare så är det följande:

Thure Anderssons Snickeri Efterträdare har 710604-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.