Orust Engineering

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Orust och Orust Engineering är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Orust Engineering är ett av dem. Statusen för Orust Engineering är att Bolaget är aktivt.

Orust Engineering är ett Enskild firma och skapades 2004-11-03. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Orust där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Orust Engineering ska trivas.

Orust Engineering är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-23. I Orust så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Produktutveckling, processutveckling, framtagning av utbildningsmaterial, och utbildning för ex vitvaruindustrin, PDM och fordonsindustrin. Uthyrning av fritidshus. Skog och jordbruk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Orust Engineering är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-16.

Idag är Orust Engineering och det finns flera verksamheter som är det idag i Orust.

Vill man komma i kontakt med Orust Engineering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-39050.

.

De som är på något sätt har med Orust Engineering är Karlsson, Lars Evert Jakob som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Orust Engineering har 700520-XXXX som sitt organisationsnummer.