Marmor

Västra Götalands län

Information

690506-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Marmor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marmor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Orust som är den kommunen som Marmor finns i.

Marmor har varit registrerat sedan 2003-10-04 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marmor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-04.

Marmor är och det finns flera verksamheter i Orust som också är .

Firmatecknare för Marmor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marmor så kan ni göra det på telefon genom 0304-50035 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av presentartiklar, kundbokning och säljkonsult, bokar kundbesök för andra företag, säljer varor och tjänster för andra företag, t.ex. annonser till tidningar, julshow biljetter.

Det finns olika personer som har en koppling med Marmor och det är Gustafsson, Nancy Marianne Catrin som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,