Ullverkstaden i Rafaels Trädgårdar

Västra Götalands län

Information

Bild-, text- och textilhantverkstad med egen tillverkning, delvis inköp av konsthantverk samt försäljning. Hantverkstaden kommer också ha en liten besättning får för ull och skinnproduktion till det egna hantverket.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ullverkstaden i Rafaels Trädgårdar vars bolagstyp är Enskild firma.

I Orust så är Ullverkstaden i Rafaels Trädgårdar ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Orust arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Orust och i Västra Götalands län. Redan 2005-08-25 så skapades Ullverkstaden i Rafaels Trädgårdar och bolaget är har F-skattsedel Ullverkstaden i Rafaels Trädgårdar har haft det sedan 2005-08-01.

Ullverkstaden i Rafaels Trädgårdar är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-01

670930-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Orust.

Just nu är Ullverkstaden i Rafaels Trädgårdar och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Ullverkstaden i Rafaels Trädgårdar så går det att nå dem via telefon på 0304-37636 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ullverkstaden i Rafaels Trädgårdar är Collinder, Anna Judit Maria som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .