Orust Rehab och Friskvårdscenter

Västra Götalands län

Information

I Orust finns det ett Enskild firma som heter Orust Rehab och Friskvårdscenter. Det finns flera företag som liknar Orust Rehab och Friskvårdscenter i Västra Götalands län. Orust är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Orust Rehab och Friskvårdscenter är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1994-10-20 så har Orust Rehab och Friskvårdscenter varit registrerat och sedan 2005-04-28 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Orust Rehab och Friskvårdscenter och det finns fler företag som är det i Orust.

Vill man komma i kontakt med Orust Rehab och Friskvårdscenter så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Orust Rehab och Friskvårdscenter så kan ni göra det på 0304-32255.

Sjukgymnastik vid läkarstationen. Konsultverksamhet, rehabiliteringsuppdrag mot Försäkringskassan och företag samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Stålnacke, Kjell Mikael som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Orust Rehab och Friskvårdscenter har 650330-XXXX som sitt organisationsnummer.